Jumat, 31 Mei 2013

Rabu, 22 Mei 2013

I am grateful for...


Well, heyya fellas! I know it’s been long time since I posted something really have meaning for you, and still this is one of my random chat. Actually, this is not only random chat, for me, this is what kind of something that I want to share to you, guys. Last night, I’ve been thinking about how much God changed my life like a boom, and it’s wonderful. I just want to thanks for it. So, here’s the theme of my random chat today.

Rabu, 08 Mei 2013

Ulzzang Dee Selca Update *May*

Bang~
Several days ago I help my little bro did his project for marketing class. Yeah, It's not only me but also my awesome little family here. ㅋㅋㅋ

Yeah, I remember I haven't taking selca for awhile, so I decided to take this chance for taking some selca! Like usual my style still 'kawaii' 'cute' 'ulzzang' since I never look good with another style. LOL
Let's spamming some pictures here...

Jumat, 03 Mei 2013

Ulzzang Indonesia Generation II

Tadaaaaaaaa~
Udah pada baca kan artikel sebelumnya tentang ulzzang indonesia generasi pertama? udaaah doooonkkk... apa ada juga yang bilang belom? ih kok gak gaul sih.. hehe *just kidding* kalo belom baca silahkan dibaca dulu disini, bagi yang sudah yokk mari kita melanjutkan persharingan kita sebelumnya. Jadi, melanjutkan artikel sebelumnya, disini aku mau share tentang ulzzang Indonesia generasi kedua. Maksudnya apa nih generasi kedua? Jadi ini adalah ulzzang yang terkenal setelah ulzzang generasi pertama sukses dengan debut mereka hahahaha *apa banget dah nggak jelas nya kambuh* Pada penasaran pasti kan siapa saja ulzzang - ulzzang yang terkenal di Indonesia selain sejejer nama yang aku post sebelumnya?? Yang pasti mereka nggak kalah cantik dan ganteng kayak ulzzang Indonesia generaasi pertama. Yuk, langsung aja kita lihat bagaimana wajah - wajah mereka.