Jumat, 26 Oktober 2012

How to wear you first circle lens :D

Today I will post how to wear your circle lens at the first time :)
because i'm little bit busy in recent weeks ago so i made this in video to make it more simple, hope you enjoy it :D

*Update*
:: Tips for buy first circle lens ::

If this is your first time to buy contact lense, I suggest you to buy circle lens with high water content (minimum 42%) it more comfortable to use, especially if you have sensitive eyes, because lens with high water content will not dry in short period.
Choose the suitable diameter, if you have small eyes, I suggest you not to buy circle lens with diameter more than 17mm. For the first time, it is better to buy circle lens with 15mm diameter. This size will make your eyes look bigger like a doll and it is easy to put it in to your eyes.

Senin, 22 Oktober 2012

Late Chat with my ZupperBro aoi and AwesomeBro woleez (*≧▽≦)

Naaa~ I make little bit change in my post here, because my strangerBro send me a message and he don't wanna be stranger, lol! (ノ≧∀≦)ノ

tonight is lil bit suck but it still happy day since my swordsman became defender, lol! Even I have fought with freakin' hode and someone lied to me, it's still okay, because i have super awesome chat and funny shot with my ZupperBro aoi and AwesomeBro woleez O(≧▽≦)O
But, tonight I met another friends of my ZupperBro aoi, he is AwesomeBro woleezz (kyaaahahaha~ I forget how is he write his nick) but the point is he also nice person (≧∇≦)Thank you for super awesome nite brothers~ You're the best (≧∇≦)人(≧∇≦)人(≧∇≦)ハ
taken at prontera
See?? how do we look so un-behave like that?? muahahahaha~ I think lyto need make cute sit pose for female char ヽ( ´¬`)ノ 
Forget it! that's not the point here ≡≡≡ヘ(*゚∇゚)ノ I met my ZupperBro aoi when I made my cutie swordman about errr~ (I'm blank again) yeah, but the point is I met him and he's really kind person (o*´∇`)o and I'm as such a freakin girl and asking for free accessories from him, lmao! However, he still gimme the accessories, puppy band, and i still wear it because it's too cute to release it. (〃ノ∇ノ) 
I talked much with him and he said just come to here "place where i took the screenshot" if I need some help. He said he always there, he is the boss! lololol~
I often come there to asking something I don't know, and got some help from him and his friends too 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜 Like this noon, his friends help me got the holy water for change my char job to defender (really thanks to that 'Handsome Royal Guard'-bro for his kindness) d(^0^)b
I often ask people and most of them said that prontera people sometime like arrogant and rude to new people, but I don't think so.. I met tons of kind people there, and there are gorgeous! you'll never found people like them in other place ( ^ー゜)b (overall, they're nice but still there is also bad people outside)

I just met him tonight, but he's good, both of them are good listener ( ´∀` ) they listen to my late shared time.
Suddenly, I forgot how it started~ . . . . . .
Naa~ I remember, when they asked my name I said 'dee' and I'm artist, lmao! Sometime I just feel narcissistic, and well I'm not artist anyway (。_°☆\(- - )
I admitted it that I just blogger and he asked about my blog just said it "deediarys" and it looked like he suddenly check on my blog, and missing in conversation, lol! and the next minute we busy took picture for this post, and we are awesome! ( ̄ー ̄)b
miruru_kim - aoi.aoi - wolezz
freakin cute!! look at my puppy band, same with my AwesomeBro wolezz (anw, he changed his char to took this picture) we look like freakin kittens who lost their mom, so I asked my ZupperBro aoi to change with same headgear and taking more picture like us d( ̄(エ) ̄d)☆so adorable☆(b ̄(エ) ̄)b
bling~
This is my favorite! we're freakin cute with those ears and our emoticon is very funny! were we feel bling because of flash or what?? trolololol


Selasa, 16 Oktober 2012

Marshadnb x @Gita_Geo Giveaway!!

Hello for my awesome readers ~~~ヾ(^∇^)
Kali ini aku punya kabar baik untuk kalian, khususnya untuk penggemar Ulzzang Korea lho  ゚▽゚
Kalian pasti udah pada tau kan kalo contact lens udah menjadi syarat wajib pada penampilan ulzzang?? Big dolly eyes dengan mengandalkan circle lens dengan big diameter adalah ciri-ciri mereka yang paling umum. seperti dua ulzzang dibawah ini...


Bahkan Ulzzang Indonesia pun menggunakan contact lens lhooo....


Wihhh... Pengen donk sekali - sekali bergaya ala Ulzzang kayak mereka?? Nah, makanya kali ini demi mengabulkan cita - cita dan harapan kalian untuk bergaya ala Ulzzang, Marshadnb dan @Gita_Geo mengadakan Giveaway yang berhadiah Contact Lens seperti yang dipake ulzzang - ulzzang diatas, yeay!

Penasaran??? pengen tau??? Yuk, langsung aja d scroll post-nya kebawah...
Marshadnb & @Gita_Geo Giveaway
Apaan tuh?? Masih nggak ngerti... Masih pada bingung?? sok mari, biar dijelasin secara detil..til..til.. sampe semuanya pada ngerti (ノ´∀`*)ノ
Jadi, di bulan Oktober yang ceria ini, Marsha (IBB) dan @Gita_Geo (toko yang menjual ready circle lens dengan harga yang terjangkau) mengadakan giveaway yang berhadiah Pandora Milkshake & Geo Edge (aqua blue) untuk 2 orang pemenang. Wiw.. cuma buat DUA orang? hmmm.. takut nggak menang? Jangan takut giveaway ini hanya untuk orang yang berdomisili a.k.a tinggal di Indonesia! Wow! lebih gede donk kesempatan untuk menangnya?? Eitttsss.... Tunggu dulu, masih ada kabar menarik lainnya, jadi penentuan pemenang dari giveaway ini melalui Rafflecopter, so, makin banyak kamu mengumpulkan point, makin besar juga kesempatan kamu untuk menangin hadiahnya ('0'*)('-'*)('-'*)('▽'*)('o'*) OMG!! *Nose bleeding attack**
Penasaran gimana joinnya??? langsung aja cek di Marshadnb's blog or klik banner yang ada disebelah kiri tentang giveaway ini (。-_-。)ノ
About giveaway : 


  • Berakhir tanggal 1 November 2012 jam 24:00 WIB
  • Tidak
     dipungut biaya apapun
  • Yang menang WAJIB mengirimkan fotonya memakai contact lens dari @Gita_Geo ya ^^ nanti kirim foto lewat twitter dan mention @Gita_Geo ya :D


Minggu, 14 Oktober 2012

2 VIP Tiket Untuk Fan Meeting Lee Seung Gi dari Vingle!

Haloha my lovely sweetie sugar pie 〜o(⌒0⌒)o〜♪\(⌒▽⌒)/
kali ini aku mau ngepost tentang event yang diadain oleh Vingle! Mungkin sebagian besar dari kalian belum tau apa itu Vingle, dan kalau kata pepatah "tak kenal maka tak sayang" jadi sebelum aku kasih tau event apa yang diadain Vingle lebih baik kita mengenal Vingle terlebih dahulu. ヾ(≧ー≦)ゞ ヾ(_ _)〃 ヾ(≧ー≦)ゞ
Vingle adalah sebuah platform komunitas penggemar untuk semua kesukaan kamu. Simplenya, Vingle itu sejenis forum penggemar untuk para fans-fans di seluruh dunia.
Keren kan?? Absolutely!! Makanya aku juga join disini, kalian juga ayok pada buat akun di Vingle.. Di jamin nggak bakal rugi deh!ヽ(*´∀`)ノ

Nah, Kali ini Vingle ngadain event yang bener-bener bikin aku syok sampe mau mati berdiri rasanya!! Kalian tau kenapa?? Karena Vingle ngasih kesempatan buat memenangkan 2 VIP TIKET FAN MEETING LEE SEUNG GI!! It's SUPER AWESOME! As you know, I'm really big fans of Seunggi oppa  (*ノωノ) Thanks God! You're the most GORGEUS! Mungkin ini caraMu menunjukkan jalan kepadaku untuk bisa dateng ke fan meeting ini ・:*:・(*/////∇/////*)・:*:・ 
Lee Seung Gi Fan Meeting in Jakarta

View of VIP Ticket Fan Meeting Lee Seunggi
Mungkin kalian bakal mikir aku nggak konsisten, katanya kemaren aku ngefans banget sama BIG BANG sekarang kok udah jadi fans Lee Seung Gi, LOL!

FYI, kalian tau kan gimana addicted nya aku sama BIG BANG??? Nah kalo sama Seunngi oppa it's hundred thousands times more and more addicted! Bahkan sambil bikin post ini aku sambil dengerin suara Seunggi oppa, dan udah membayangkan gimana suasana FAN MEETINGnya! I'm really in love with this kyeopta oppa ちゅ〜( ̄3 ̄)ちゅ〜( ̄3 ̄)ちゅ〜( ̄3 ̄)I'll do anything even it makes me to share this Vingle event thousands times as long as I can meet Seunggi oppa! o(TヘT o) saranghaeyo uri Seunggi oppa and thank you so so so much to Vingle for making this event! It's meaning a lot for me :')

Langsung aja kalian pasti pada penasaran kan gimana caranya untuk ngedapetin 2 VIP TIKET FAN MEETING LEE SEUNG GI yang harga aslinya RP 1.000.000,- secara cuma - cuma alias GRATIS?! Caranya gampang banget..nget..nget...
Cara Pertama (ini merupakan entri wajib) ;)
1. Share event ini di halaman Facebook dan Twitter kamu, dan tinggalkan link halaman Facebook dan Twitter kamu di kotak komentar vingle.
2. LIKE halaman Facebook vingle http://www.facebook.com/fans.of.kpop.indonesia


Nah untuk kesempatan menang yang lebih besar ada tambahan cara nya nih (masing - masing 1 entri)
1. Share event ini di Facebook group kamu/fanpage kamu dan tinggalkan link halaman Facebook tersebut di kotak komentar Vingle.
2. Share event ini di blog pribadi kamu (tumblr, blogspot, Google+, Reddit, Livejournal, dll) dan tinggalkan link situs kamu di kotak komentar pada post Vingle.


Gampang banget kan caranya??? Nah kalo kalian udah ikutan event ini, jangan lupa pas tanggal 30 Oktober jam 16.00 (WIB) cek di web Vingle untuk liat siapa pemenangnya \(^o\) (/o^)/
Mari AIREN INDONESIA kita sukseskan event dari Vingle ini dengan membantu menyebarkan berita paling membahagiakan ini ke temen - temen Airen yang lain dan jangan lupa doakan semoga aku bisa memenangkan 2 VIP tiket ini yaa, biar nanti kita bisa nonton bareng... hehe \(★´−`)人(´▽`★)/ 


sumber: http://www.vingle.net/posts/61516

Selasa, 09 Oktober 2012

Random Chat

Heyya~ OMG!! I feel pain now, I'm suck with my assignment, and next week already midterm exam.. huwaaaa!!! I'm going crazy babe! I need holiday.. I need holiday.. to refresh my mind >.<
anyway, I'm in blue mood now.. I'm little bit upset because I cancel my planning to watch Lee Seung Gi oppa concert next month :(( Why I cancel it? because I just wanna see the concert if I got VVIP ticket, VVIP ticket can taking picture with seung gi oppa xD I will be more upset and feel more jealous if I see people in VVIP can taking picture with seung gi oppa but I cannot, LMAO! Beside, I need to save money for my december haul, I buy a lot of cosmetic from my junior at campus, she is one of student exchange in Busan, and she accepted my request to helping me bought those cosmetic, that's why I need to save much of money because my budget beyond my limits~ hahahaha
you want to know what I prepared for my december big haul?? Here I give you the list:
etude House
shini star bb cream
drawing show liner black
color me nude
baby woo lip plumper aqua
tint plumper red
fresh cherry lip tint red, orange
dear darling tint red
dear my blooming cheek pk001 & or201
look at my lips shade #5(pink holic), look at my lips shade #2(runway coral orange), #6(i've got red), #16(love me pink)
Happy essential foam collagen, and vit C
too cool for school
maybe baby lips
marshmallow puff

Holika-Holika
pig nose clear massage gel

actually I order more than this, but I think she cannot carrying more than this, I'm pretty sure that is not only me crazy girl who give a request like this to her, lol! beside, those of things I also still wanna order ultra shimmer eyeshadow palette from coastal scent, set brush from eco tool, and new lense and wig. xD
Maybe you guys think hat I'm crazy, what for I'm order so many stuff, but I will need them for my new collection, I need to restock my cosmetic, and I will need them for working, lol! Did I tell you if I have internship program next year?? hahahaha
I just love to shopping~

well then, it's too late here, and I just finished my assignment because of uri seung gi oppa accompany me during did this ass-signment, lmao~

Rabu, 03 Oktober 2012

Winners of Ulzzang Indonesia Ssn IV

heyya fellas! do you still remember about Indonesia Ulzzang Contest Ssn IV?? If this is your first time visit my blog you can check my last post here. Two days ago (October, 1 2012) the contest officially ended and they already announced the winner for each category. There are fives people from five categories chosen as the winner for year 2012. Beside the winners of Ulzzang Indonesia Ssn IV, they also announced who is The Most Favorite Indonesian Ulzzang 2011/2012. Who are they?? I will starts from the winners of Ulzzang Indonesia Ssn IV.
1. Best Couple
Category 'Best Couple' won by Sartika Ita Rahayu and Joshua Pangestu with 644 points.
Sartika & Joshua - Winner of Ulzzang Indonesia Ssn IV
2. Best Fashion Style
Category 'Best Fashion Style' won by Baby Mint with 601 points
Baby Mint - Winner of Ulzzang Indonesia Ssn IV
3. Best with Accessories
Category 'Best with Accessories' won by Stella Zhang with 712 points
Stella Zhang - Winner of Ulzzang Indonesia Ssn IV
 4. Best with Gift
Category 'Best with Gift' won by Yuu Chiisa with 699 points
Yuu Chiiisa - Winner of Ulzzang Indonesia Ssn IV
5. Best Expression
 Category 'Best Expression' won by Deelila Dhiantie with 724 points
Dee - Winner of Ulzzang Indonesia Ssn IV
Now, this is time for the most favorite Indonesian Ulzzang 2011/2012, and Indonesian people choose E.G (Ellen Gracia) as their favorite ulzzang  year 2011/ 2012.
E.G - The Most Favorite Indonesia Ulzzang 2011/2012
:: Final Score ::
Vote Blog : 25%
Vote Weebly : 985 org
Vote Member [akun] : 95